start / Vårt erbjudande

Det här är vad vi erbjuder.


Vi på Head Consulting arbetar med modern HRM för framgångsrika företag. Vi rekryterar och hyr ut chefer och specialister i hela Sverige. Vi erbjuder även individ- och grupputveckling samt givetvis HRM på konsultbasis. Vi optimerar processen utifrån ditt behov och har rätt kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att lyckas. Vi är Head Consulting. Välkommen till oss!

Ett nytt jobb

Att byta jobb är energigivande, roligt och väldigt utvecklande. Men också lite utmanande. Din nyfikenhet har tagit dig hit och därför tror vi att du är öppen för just en ny utmaning. Kika på alla spännande roller här nedan, och skicka gärna in en intresseanmälan om du tror något skulle passa dig!

Rekrytering

Det är människor som gör hela skillnaden. Med den insikten har vi på Head Consulting skapat unika kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser som inte lämnar något åt slumpen, och där du har full transparens och insikt i vårt arbete.

Individ-, Grupp- & Ledarskapsutveckling

En ledare är den som vet vägen, går vägen och visar vägen. Våra utvecklingsprogram ger dig styrkan, modet och verktygen. Head Consulting erbjuder olika program och skräddarsyr även efter dina behov.

Öppet ledarskapsprogram

Har du viljan och ambitionen att bli en ledare i världsklass, utmanas och vill växa som individ? Då är detta ledarskapsprogrammet för dig. Det kommer vara både krävande och svårt men även fantastiskt utvecklande och roligt. Målet är att utveckla ditt ledarskap i avseendet faktiska konkreta ledarbeteenden.

HR-tjänster

Vi finns vid din sida med gedigen HR-kompetens när behov uppstår. Våra erfarna konsulter kan stötta med allt från punktinsatser till långsiktig förstärkning. Fördelen för er verksamhet är snabb tillgång till kompetens, att vi skräddarsyr lösningar efter dina behov samt möjligheten att snabbt skala upp och ner

Interim

Head Consulting har ett nätverk av erfarna konsulter och ledare, med olika profiler, som med kort varsel kan stötta dig när behovet uppstår. Det kanske handlar om enstaka projekt som snabbt behöver framdrift, ett team som söker ett tryggt ledarskap när det blåser eller en situation där uppgifter måste omprövas och ses med helt nya perspektiv.

Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor eller varför inte boka ett möte med oss!

kontakta oss